Företagsanpassad kurs i WordPress

WordPress är fullt av möjligheter för den som har lärt sig hur man kan använda systemet.

Skräddarsydd WordPresskurs

Bästa sättet att lära sig WordPress snabbt! Kontakta oss för att få mer information hur du kan lära dig WordPress effektivt och snabbt.

Som företagare har man sällan tid att sitta tillsammans med andra på en vanlig lektion med 8-10 eller fler personer, alla med olika förkunskaper och önskemål och försöka hinna få ut något användbart från kursen. Vi får ofta deltagare som tidigare gått en vanlig WordPresskurs på ABF, Medborgarskolan eller liknande större klassrumskurser när de egentligen borde ha satsat sina pengar på en effektiv anpassad WordPress kurs direkt.

I denna WordPress kurs går vi igenom allt man behöver veta för att snabbt komma igång med en hemsida som både är lättskött och effektiv, fungerar bra med Googles sökfunktioner, är mobilanpassad och helt optimerad för så kallad SEO, sökmotoroptimering. Här är ett förslag på en generell kursplan. Fördelen med en företagsanpassad kurs är naturligtvis att innehållet skräddarsys för att passa just era behov.

  • Kom igång med WordPress och Gutenberg på enklaste och bästa sätt
  • Välj rätt mall för just din hemsida och självklart med mobilanpassning
  • Vad du bör tänka på för just din målgrupp när det gäller WordPress
  • Hur ser du till att WordPressidan är både säker och effektiv
  • Gör så att Google hittar sidan (Sökoptimering)
  • Mycket mer som direkt gör din hemsida professionell

Genom den snabbstart en anpassad kurs ger sparar ni både tid och pengar och kan koncentrera er på att underhålla hemsidan för att locka kunderna till att besöka er hemsida oftare och längre. Läs mer och se när nästa kurs är inbokad

Pris från 1995:- exkl moms.

Behöver ni snabbt bygga en hemsida för e-handel så är WordPress ett perfekt verktyg.

Specialkurs anpassad just för att bygga e-handel där vi fokuserar mer på webbutiken och e-handel än själva WordPress.  4995:- exkl moms.

Kontakta oss för mer information om vår kombinerade WordPress och e-handelskurs.