Bästa bärbara dator 2021?

Efter att Apple släppte Macbook Air med den nya M1 processorn har datorbranschen fått lite hicka. En så bra dator till ett rimligt pris har lämnat de ”vanliga” leverantörerna bakom sig. Det finns idag inga datorer i samma prisklass som ens är i närheten av att ge så många fördelar och kvalitet som Macbook Air M1.

Är man en inbiten Windows användare så kan det förstås vara svårt att byta ut sin invanda miljö men förvånansvärt många gör faktiskt just det nu tack vare Macbook Air. Fördelarna är så stora att många tar steget och gör något man dragit sig för att göra länge.

Vill man idag ha en dator som är tyst, har en fantastisk batteritid, drar väldigt lite ström och samtidigt är snabbare än alla sina jämförbara konkurrenter så finns det bara ett val.

Självklart måste Intel och AMD komma ikapp, dom kommer inte att lämna walk over men det kommer antagligen att ta dom en del tid att göra om sina processorer så att dom återigen kan ta upp kampen om första platsen bland de bästa bärbara datorerna.