Stockholms bästa IT-support?

Det kan vi inte lova men är du ute efter personlig pålitlig IT-support där dina behov placeras i första hand så är det värt att kontakta MyAmiko. Med lång erfarenhet av IT-support lyssnar vi på våra kunder och löser deras problem, inget annat, inga försök att sälja in tekniska lösningar som inte behövs. Självklart kan vi snacka teknik också om du vill men bara på dina villkor.

Med tanke på viruset Covid-19 kan det för närvarande vara lämpligt att få IT-support i hemmet och hemkontoret via distans. Vi har stor erfarenhet av fjärrsupport och många problem kan lösas genom guidning via telefon och datorhjälp via distans. Just nu 10% rabatt på distanssupport. Kontakta oss för mer information.

Just nu har vi 10% rabatt på timpriset vid fjärrsupport för att underlätta under Coronakrisen.

Vi är inriktade på att hjälpa mindre företag och privatpersoner på ett anpassat och kunnigt sätt. Vi är som bäst när ni vill ha en personlig och långsiktig hjälp med det som rör er IT och kommunikation på internet. Vi fokuserar på era behov i första hand och därefter tekniken. Vi säljer aldrig färdiga lösningar som många andra företag utan anpassar tekniken till era behov och er budget. För privatpersoner har vi RUT-avdrag vid hemsbesök i samarbete med IT-farbrorn.

Kontakta oss för ett möte om hur vi kan hjälpa och kanske avlasta er när det gäller IT och hemsidor. MyAmiko finns på Södermalm och hjälper er med IT-support, Hemsidor, Datasupport, E-post problem mm.

 

 

it-support-myamiko

Personlig hjälp anpassad till dina behov. Hör med oss när du behöver IT-hjälp och IT-support.