Fotografera som ett proffs med din mobilkamera

KURS – FOTA MED MOBILEN

mobilkamera bilder fota med mobilen fotografering

Varför ska du komma på kursen?

Du vill bli bättre på att fota med mobilen!
Du behöver bilder till hemsida och sociala medier.
Du har börjat fotograferat lite men känner att det finns mycket kvar att lära.
Du har ett företag och behöver ständigt nya bilder, på produkter, medarbetare eller på dig själv men vill inte investera i en ”riktig” kamera.

Behöver du bilder och film för hemsida och sociala medier?

Vår kurs/workshop i att fota med mobilen ger dig kunskap, verktyg och ett medvetet sätt att tänka för att få bättre bilder och även filmer med din mobilkamera.

Att ständigt fylla på med nya bra och unika bilder som speglar dig och ditt varumärke kan ta lång tid och även bli dyrt. Det bästa är naturligtvis att ta bilderna eller filmerna själv istället, men kan man göra det med mobilen? Ja, kom på denna workshop och lär dig hur!

Fotokurs i form av workshop med massor av övning

Vi kör en fullspäckad kurs med övningar och teori/föreläsning blandat för att få med oss inspiration och massor av kunskap. Vi hjälper varandra till att ta bättre bilder, övar och utmanar oss att prova olika lösningar.

En grundläggande introduktion i fotografering, komposition och ljussättning ingår och vi tar även tid för diskussioner om bildkommunikation, hur man kan använda bilder i sin marknadsföring och det viktiga samspelet text och bild. Släpp loss och tyck till om bilder!

Vad får man ut av kursen?

Att sitta framför datorn och läsa tips efter tips kan vara bra ibland men inget annat sätt att lära sig går upp mot att faktiskt göra själv, det enda sättet att lära sig som både är kul och ger ett bestående resultat. Därför är det självklart att du ska komma på denna kurs. Ett bättre pris för en givande workshop är det nog svårt att hitta!

Du kan förvänta dig att få med dig mer kunskap och framför allt massor av inspiration och tips för ditt fortsatta fotograferande.

Vi kommer också att försöka ta en bra porträttbild på var och en så räkna med att få ett proffsigt porträtt på dig själv som en extra bonus. (glöm inte pudret)

Fotokursen innehåller bland annat:

  • Fotografering med mobil, teknik och hantering
  • Olika typer av fotograferingssätt
  • Förbereda din fotografering, befintligt ljus, lampor, stativ mm.
  • Lek och lust, två av de mest kreativa komponenterna
  • Får man använda alla bilder man tar?
  • Hur använder man bilderna på ett effektfullt sätt
  • Bildkommunikation
  • Klassiska porträttposer
  • Kan man fotografera när ljuset inte räcker till?

Vad kostar kursen?

Kursen kostar just nu endast 595 kronor inkl moms (ordinarie pris 995 kr). Detta inkluderar 4 timmar kurs och fika (Vin kan man ta med själv om det underlättar att bli fotograferad..). Betalas mot faktura. Plats är reserverad när betalning är erlagd.

Nästa kurstillfälle: För närvarande i dessa virustider anordnar vi inga öppna kurser. Endast företagskurser. Plats: Hos er eller i Hammarby Sjöstad.

Kom med på kursen och bli en mer inspirerad mobilfotograf!

Skicka in din anmälan här

Kontakta oss gärna på info@myamiko.se så svarar vi på frågor.
OBS! I händelse av färre än fem deltagare anmälda på ett kurstillfälle flyttar vi fram datum för kursen.