Kurs och utbildning i WordPress

wordpress kurser
Vi har kurser i WordPress för er som själva vill kunna bygga eller utveckla den hemsida ni redan har.

Idag är WordPress det absolut bästa alternativet för att bygga hemsidor. Det finns många professionella utseenden och teman att välja på och en stor mängd tillägg för att lägga till avancerade funktioner till sin hemsida. I WordPress system för hemsidor kan alla hitta något som passar.

Det smartaste och snabbaste sättet att komma igång och lära sig WordPress är att gå en kurs. Att sitta själv och lära sig eller att lära sig tillsammans med andra är som natt och dag. Kontakta oss för schemalagda kurser eller ifall du vill ha en anpassad kurs vilket är det absolut mest effektiva sättet att lära sig.

Kanske ni är några stycken på jobbet som kommer att jobba med hemsidan. Då passar en företagsanpassad WordPress kurs perfekt. Ni får lära er det som passar just ert företags hemsida.

Nästa schemalagda grundkurs i WordPresskurs:  Vi gör endast privata kurser i dessa virustider. Kontakta oss för mer information

Beroende på deltagarnas önskemål kör vi en heldag eller två tillfällen om 4 timmar för en bra start på din egen hemsida! Det motsvarar ca 12 studietimmar och eftersom vi har max 4 deltagare för mest effektiva inlärningsmiljö blir kursen väldigt effektiv.

Boka här

Se mer info om våra WordPress kurser här, läs våra tips om att hitta en bra WordPress kurs eller kontakta oss för ytterligare information.

myamiko kurs wordpress