Vi är mycket uppskattade för vår pedagogik och har utbildningar och kurser i:

 • Kurs – Gör video för hemsidan med mobilen
  Komplettera er marknadsföring med video på internet och ni får tillgång till en helt ny marknad och ökad genomslagskraft. Det behöver inte kosta massor men ger ett effektivt resultat.
 • Kurs – Fotografera med din mobiltelefon
  Kurs för dig som vill kunna få fina bilder till hemsidan utan att behöva investera i och lägga tid på att lära dig en mer avancerad kamera. Genom att tänka lite extra på hur du hanterar mobiltelefonen så kommer du kunna ta riktigt bra bilder på ett smidigt sätt med din mobiltelefon. Perfekt för alla som behöver ordna nya porträtt på sig själv och fina bilder till hemsidan.
 • Kurs – WordPress för hemsidan
  Behöver ni effektiva och lättskötta hemsidor är WordPress det bästa alternativet.
 • Kurs – Podcast
  Komplettera även er marknadsföring med podcasts. En radiokanal direkt till era kunder eller besökare via internet. Ni får tillgång till nya marknadsföringssegment och en ökad genomslagskraft. Podcasts är relativt enkelt och framför allt har det en hög kostnadseffektivitet.
 • Kurs – Lär dig kameran & fotografering
  Kurs för dig som har en digital systemkamera eller avancerad kompaktkamera men inte riktigt vet hur du kan använda den fullt ut. Du får lära dig kamerans funktioner och samtidigt lär du dig också hur du kan ta bättre bilder och filmer när du fotograferar.

Kontakta oss för mer information och för företagsanpassade kurser inom dessa områden.

Varför utbildning nu? Idag är det fullt möjligt att göra avancerade saker med enkla medel. Lättskötta hemsidor och effektiv närvaro i sociala medier med innehållsmarknadsföring ovh video. Har ni inte redan planerat för detta så är det hög tid att börja.

Genom att lära sig använda det bästa av den senaste tekniken kan man kapa kostnader på ett sätt som knappt var tänkbart tidigare. Kontakta oss för mer information.