Så skapar du mer trafik till din blogg och hemsida!

Här kommer våra tips för hur du skapar mer trafik till din blogg och hemsida.

Jobba hårdare med innehållet!

 

Om du tror att gå på föreläsningar och kurser i hur du optimerar din hemsida med länkar, sökord och samma tips som du och alla andra kan läsa på nätet i tusentals bloggar världen över kommer att hjälpa din hemsida och blogg till bättre rankingpositioner, har du antagligen börjat i fel ände.

Den typen av optimering är självklart viktig om du redan har en bra sida med mycket intressant material.

Men börjar du där är en stor risk att om du lyckas att få någon till din hemsida så blir dom antagligen besvikna, kanske förbannade på att ditt innehåll inte var lika intressant som dina lockrop att komma till sidan.

Var modig och se sanningen i vitögat, det finns inga genvägar, du måste ha en bra sida med bra innehåll annars håller det inte längden. Det innebär antagligen också att om du ska orka jobba hårdare så bör din sida handla om något du har en stor passion för.

Optimera dig själv till att inse att en bra hemsida kräver fantastiskt mycket tid och arbete, sen kommer framgången som ett långsamt brev på posten!

Självklart finns det undantag, skriver du en sida om skvaller, snaskigheter eller annat kvällspressmaterial så har du en stor potential och fördel framför de med ett mer seriöst innehåll eftersom detta lockar oss människor, det är inget fel bara hur vi människor fungerar.

Trendigaste inom SEO, sökmotoroptimering just nu är (bland annat):

Microdata, Länkade Youtube filmer, Google Authorship. Perfekt att lära sig och jobba med om din hemsida och blogg är välskött och innehåller mycket bra material!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.