Nytt år – Ny hemsida eller uppgradera den gamla?

Vad passar bättre än att se till att hemsidan är tip top inför det nya året. Trots alla sociala medier så är hemsidan den viktigaste försäljningskanalen på internet. Här bestämmer du allt och behöver inte ta hänsyn till facebook eller andra som vill bestämma vad du får eller inte får göra.

Vänta inte för länge, tiden går fort och varje dag som hemsidan inte jobbar maximalt för företaget är en förlorad försäljningsdag!

[dropshadowbox effect=”horizontal-curve-bottom” width=”80%” rounded_corners=”true”] Kontakta oss för ett specialerbjudande under Januari månad! [/dropshadowbox]

Vi hjälper er gärna med hemsidan och har många olika varianter, allt från enkla billiga hemsidor till mer avancerade med e-handel inbyggt.

Är er nuvarande hemsida inte mobilanpassad finns det inget skäl att vänta, alla hemsidor idag måste helt enkelt vara anpassade för mobiltelefon och mobilt surfande, allt annat är puckat som vissa säger! Varje dag ökar andelen människor som gör sina köpbeslut med hjälp av mobilsurfande, även när man är hemma.

Reklamavbrotten i tv är inte längre bara kiss & fika paus utan även mobilsurf paus!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.