Sommaren är kort

Hur gör man sin hemsida intressantare?

Sommaren är kort, mycket av den regnar bort, så är det men att känna stress hjälper inte speciellt mycket. Det enda som hjälper är att försöka använda tiden till meningsfulla saker man vill göra.

Ligga på soffan när vädret är dåligt, i skuggan i hängmattan eller på stranden i solen (om den visar sig) är helt ok om det är det som du behöver.

Är man för rastlös för sådana aktiviteter så är det också ett gyllene läge att ta hand om sin hemsida. Att skaffa en hemsida har aldrig varit enklare däremot så har det heller aldrig varit svårare att synas och få besökare till sin hemsida.

Det Jobb man lägger ner på att skaffa sin hemsida, att bygga upp den rent tekniskt behöver multipliceras flerfaldigt med det arbete man behöver lägga ner på innehållet, att hålla det aktuellt och intressant för dina tilltänkta besökare.

Gör man inte det så är frågan varför någon skulle besöka din sida väldigt viktig att ställa sig. Det ärliga svaret är nog att ingen har tid, lust eller kanske ens vet om att din sida finns om den inte är väldigt relevant för din målgrupp.

Intressanta texter

Skriv om det som både du och dina kunder är intresserade av. Fråga vad dom skulle vilja veta mer om och glöm inte att presentera dig och ditt företag så tydligt du bara kan.

Podcast och filmer

Nästa steg är kanske att skapa en podcast eller att göra enkla, informativa filmer. Innehållet på din hemsida kan inte bara vara information även om det är viktigt. Idag är känslan viktigare. Vi har idag vant oss vid sociala medier där fakta inte värdesätts på samma sätt som förr.

Idag är det nästan ett måste att skapa sin information på ett sätt som är lätt för mottagaren att ta till sig och då är tal och film förmodligen det bästa sättet. Lite krångligare för dig men när man väl har lärt sig så är det ibland kanske enklare att att skriva långa texter. Prova och se hur det går. Behöver du hjälp kan du alltid kontakta MyAmiko så utbildar vi dig att klara det galant!